Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НА ЗНАК ВДЯЧНОСТІ І ШАНИ

Дата: 21.02.2024 10:01
Кількість переглядів: 460

У лютому відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У нашій громаді також є люди, які мають пряме відношення до цієї дати. Тому вже традиційно голова громади Геннадій Миколайович Топольницький разом з начальником управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Оленою Камалівною Мирзакіровою відвідали родини воїнів-інтернаціоналістів та, на знак шани і вдячності, вручили їм продуктові набори. Також з бюджету Затишанської селищної ради кожен учасник бойових дій на території інших держав отримає одноразову матеріальну допомогу в розмірі 3 тисячі гривень. Виплати будуть нараховані найближчими днями.

Всього у нашій громаді проживає 16 осіб, яких так чи інакше торкнулася чужа війна. Безпосередню участь у бойових діях брали жителі селища Затишшя – Віктор Іванович Лисенко, Сергій Володимирович Крижановський, Микола Іванович Шуригін, Леонід Іокимович Опря, Дмитро Вікторович Єржов, мешканці села Перехрестове – Віктор Миколайович Мамалюк, Микола Валентинович Слівінський, Юрій Павлович Шевель, Олександр Леонідович Тодосієнко, торосяни – Василь Павлович Аілоає, Володимир Петрович Тростенюк та Олександр Іванович Носаль.

Керівництво громади не забуває і про вдів учасників бойових дій на територіях інших держав – Валентину Пилипівну Южбабенко, Наталію Юхимівну Колотило, Ольгу Дмитрівну Хомяк та сестру загиблого в Афганістані жителя села Перехрестове Андрія Ніжніченка – Таїсію Михайлівну Турчинську.

Шануємо всіх та пам’ятаємо внесок кожного, хто свого часу був змушений взяти до рук зброю і боронити чужу землю. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь