A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НАЙСИЛЬНІША КОМАНДА З ФУТЗАЛУ

Дата: 15.02.2024 16:12
Кількість переглядів: 903

У нашій громаді тривають «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» і сьогодні в селищі Затишшя між командами навчальних закладів відбулися змагання з футзалу.

Серед глядачів та вболівальників були голова Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Миколайович Приходько, Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький, начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради Олена Камалівна Мирзакірова, батьки, друзі та однокласники наших юних спортсменів.

На початку змагань до дітей та їх тренерів з вітальними словами звернулися керівництво району, громади та профільного управління. Вони побажали чесної, безкомпромісної боротьби за перше місце і перемоги – найсильнішій команді.

Спочатку на полі зустрілися юні спортсмени Перехрестівського закладу загальної середньої освіти та Торосівської гімназії. У результаті емоційної та видовищної гри перемогли перехрестівці, які одразу ж зіграли з командою Затишанського закладу загальної середньої освіти. Але з перших хвилин господарі поля здобули перевагу, відкрили рахунок на свою користь і вибороли перемогу у суперника.

Фіналом змагань стала зустріч команди Затишшя і Торосового. І хоч торосяни з усіх сил намагалися забивати голи у ворота затишан, красиву і впевнену першість здобула команда Затишанського закладу загальної середньої освіти.

Отже, перше місце вибороли затишани (тренери Сергій Гуркуш та Микола Іванов), друге – перехрестівці (тренер Сергій Гайдайчук) і третє – торосяни (тренер Дарія Стан). За результатами змагань всі команди отримали кубки, а кожен юний спортсмен – Грамоту і медаль.      

Вітаємо переможців – команду Затишанського закладу загальної середньої освіти – і бажаємо подальшого «золота» на районному, обласному та державному рівнях «Всеукраїнської шкільної ліги пліч-о-пліч»!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь