Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ РОБОТОДАВЦІВ

Дата: 02.02.2024 11:11
Кількість переглядів: 63

 

📢З березня 2022 року діє програма підтримки роботодавця, яка полягає у щомісячному відшкодуванні витрат на оплату праці за кожну працевлаштовану ВПО.

💰В 2023 році 179 роботодавців Одеської області отримали компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування 409 внутрішньо переміщених осіб.

✅З початку 2024 року в програмі надання компенсації відбулися зміни. Нагадуємо, що загальна тривалість надання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО збільшилась із 2 до 3 місяців та до 6 місяців – за працевлаштування ВПО з інвалідністю.

💸У зв’язку зі зміною мінімальної заробітної плати з січня 2024 року збільшився розмір компенсації. Тепер він становить 7100 грн.

⏳Також встановлено граничний термін для подання заяви на призначення компенсації не пізніше 6 місяців із дня працевлаштування людини.

📌Детальніше про отримання компенсації дивіться тут https://www.dcz.gov.ua/.../kompensaciya-robotodavcyam-za-vpo

ℹ️Подати заяву на отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО можна в найближчому центрі зайнятості або через портал Дія → http://n9.cl/2uzt9

💯У разі виникнення питань звертайтесь на «гарячу лінію» Одеського обласного центру зайнятості 📲+38 (066) 826 09 65,📲 +38 (095) 045 02 83 або пишіть у

📲телеграм-канал "Одеський обласний центр зайнятості" https://t.me/s/pidtrOd

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь