A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

БУВ МУЖНІМ І БЕЗСТРАШНИМ

Дата: 05.01.2024 14:15
Кількість переглядів: 61

У нашій громаді знову велика втрата - на війні загинув житель села Скинешори Володимир Миколайович Бердага.

Він пішов на фронт добровольцем лише два місяці тому. Сам звернувся до Територіального центру комплектування, хоча за станом здоров'я міг не йти до війська.

Володимир служив гранатометником у Першому механізованому батальйоні. Відданий Військовій присязі на вірність Українському народові, мужньо виконавши військовий обов'язок, загинув 26 грудня під час виконання бойових завдань поблизу населеного пункту Синьківка Харківської області.

Не судилося нашому воїну зустріти своє 34-річчя, яке він мав відзначити наступного дня - 27 грудня.

Як розповіла рідна тітка Володимира, Ірина, він наче відчував недобре. Бо за декілька днів до загибелі зателефонував усім рідним, близьким, друзям... Немов прощався перед важким боєм...

В день поховання Володимира  жителі громади утворили «живий коридор» для зустрічі траурного кортежу з полеглим воїном – від вїзду в селище Затишшя по вулиці Центральній та Елеваторній.

Чимало сільчан, колег, рідних та близьких прийшли віддати належну шану Володимиру та взяти участь у молитовній панахиді, яку відслужив настоятель Затишанського храму отець Сергій.

На кладовищі прощальні промови виголосили представники Затишанської громади та Першого відділу Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Від імені Президента України, стоячи на коліні, матері загиблого воїна було передано жовто-блакитний прапор нашої рідної Держави, яку захищав Володимир і за яку віддав своє життя.   

Світла пам'ять про Володимира Бердагу назавжди залишаться в наших серцях. На жаль, ми втратили ще одного молодого земляка. У нього попереду було ціле життя та чимало планів, але страшна війна не дала їм здійснитися. Схиляючи у скорботі голови, ми дякуємо Володимиру за самовідданість, за те, що сьогодні ми маємо змогу прокинутись і зустріти новий день. Вічна пам'ять тобі, наш відважний земляче, та вічна шана за твій внесок у Перемогу!

В ці чорні скорботні дні Затишанська селищна рада висловлює щирі співчуття родині Воломидира Бердаги - матері Нелі Миколаївні, трьом молодшим братам Ігорю, Миколі та Олександру, всім рідним і близьким нашого мужнього воїна. У людській пам'яті він залишиться взірцем відваги і самопожертви в ім'я світлого майбутнього України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь