A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДЛЯ БЕЗПЕКИ ДОШКІЛЬНЯТ

Дата: 19.12.2023 16:27
Кількість переглядів: 316

У приміщенні Перехрестівського дитячого садка обладнано автоматичну пожежну сигналізацію. Тож сьогодні голова громади Геннадій Миколайович Топольницький разом з начальником Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Оленою Камалівною Мирзакіровою приймали роботу у фахівців підрядної організації.

На двох поверхах дитсадка вмонтовано спеціальну систему з датчиками, які, у разі найменшого задимлення, подають потужний звуковий сигнал.

«У всіх трьох школах нашої громади пожежні сигналізації вже обладнані, – розповів селищний голова Г.М.Топольницький. – У поточному році ми замовили виконання ще п’яти подібних проектів, щоб колективи дитсадків працювали у безпечних умовах. По-перше, це сучасні вимоги до організації належної роботи дошкільних підрозділів, а, по-друге, це життя і здоровя наших діток. Наразі реалізовано лише один проект у Перехрестівському дитсадку, а ще чотири – у селі Торосове та селищі Затишшя – перенесено на 2024 рік».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь