Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ МЕДИКІВ І ПАЦІЄНТІВ

Дата: 11.12.2023 10:04
Кількість переглядів: 757

Наближається до завершення капітальний ремонт другої будівлі амбулаторії Центру первинної медико-санітарної допомоги Затишанської селищної ради в селищі Затишшя.

Приміщення обладнане новими системами опалення, каналізації, водо- та електрозабезпечення. Під час ремонту застосовано чимало нових технологій, зокрема вмонтовано сучасні зволожувачі повітря, а каналізаційна мережа оснащена спеціальним фільтром для повного очищення відходів від вірусів.

«Можна сказати, що від старої будівлі залишилися тільки стіни і частково – каркас даху, – розповів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. – Сама будівля хоч і стара, але дуже міцна, без єдиної тріщини. Товсті стіни зберігатимуть тепло взимку та прохолоду – літом. Тому ми вирішили відремонтувати її для користі жителів нашої громади. Адже в приміщенні існуючої амбулаторії досить тісно і пацієнтам, і медикам. Стараємося, щоб людям було комфортно тут працювати та отримувати медичні послуги».

Голова громади додав, що внутрішні роботи планується завершити до кінця поточного року, а зовнішнє оздоблення стін та благоустрій території будуть виконуватися згодом, за сприятливих погодних умов.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь