Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Порядок одержання посвідчення про право роботи з пестицидами

Дата: 06.12.2023 16:25
Кількість переглядів: 105

Особи, діяльність яких пов’язана з організацією робіт із зберігання та/або застосування пестицидів або з проведенням робіт із транспортування, зберігання, застосування, торгівлею пестицидами, повинні мати посвідчення про право роботи з пестицидами.                                                                                                                                          «Порядок  одержання  посвідчення про право роботи з пестицидами» регламентується постановою  Кабінету Міністрів України від 9 травня 2023 року  № 458.                           

Навчання з питань безпечного поводження з пестицидами та тестування за його результатами проводяться територіальними органами ДержпродспоживслужбиНавчання проводиться в очній або дистанційній формі на платній основі.

Допуски (посвідчення) на право роботи, пов’язаної з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами, видані до набрання чинності цією постановою, є чинними протягом строку, на який вони видані.

З усіх питань звертатись за адресою м. Роздільна, вул. Європейська, 83 або за тел: 099 37 49 754.

Фото без опису         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь