A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Освітлення вулиць  назміну  вогника  далеко в степу…..

Дата: 14.02.2018 17:02
Кількість переглядів: 469

 

 

 

Виконавчий апарат Затишанської селищної ради оприлюднює лист жителів села Торосове, який надійшов на електронну адресу селищної ради

Ми –мешканці села Торосове, вже котрий раз впевнилися в правильному виборі стосовно об’єднання громад, в результаті чого утворилась Затишанська територіальна громада. Не меншу роль відіграли вибори керівника даної громади, де переміг Топольницький Г.М. На сьогоднішній день більшість людей говорять так: « А ми нікого і не уявляємо на цій посаді   крім Геннадія Миколайовича. Це чудовий керівник, який переймається людьми та покращенням їхнього життя»

Менш ніж пів року тому, на вулицях села Торосове  були  приблизно по  2 робочих ліхтаря, деякі з них  “мигали”, деякі господарі забували вмикати.

Село розташоване близько до залізничної колії, що надає можливість більшості населення працювати в м.Одесі, поїхавши туди о 6 год.ранку і повернувшись о 20 год.  Ці люди  кілька років намагались достукатись до посадовців, але щоразу безрезультатно. Скарги їхні були ідентичними – без зовнішнього освітлення взимку у темряві зовсім неможливо ходити.  Повернувшись додому електричкою,  деяким селянам потрібно  пройти близько 2 км  до домівки від залізниці. І робили вони це в суцільній пітьмі.

Ввечері в селі  була така  темінь, що зовсім нічого не видно, при цьому ще й дорога тоді  бажала б кращого, адже була  яма на ямі. Ми жили « як в дірі» – говорить мешканецьМ.
Люди жартують, що темними зимовими вечорами жителі села, прямуючи вулицею, сподівалися, що хмари не закриють небо, бо лише місяць і освітлював дорогу. Якщо його не було,  то доводилося  орієнтуватися на світло автомобілів.

На сьогоднішній день, ми – торосяни,  відчули себе цивілізованими людьми. В нас крім відремонтованої дороги на центральній вулиці освітлюється майже все село. Дуже приємно спостерігати, коли  молоді матусі прогулюються  вечорами з немовлятами по світлій і затишній вулиці.

Ми, торосяни, щиро дякуємо Топольницькому Геннадію Миколайовичу, який щодня турбується про громаду. Спасибі Вам за те, що здійснили  нашу давню мрію, за це прийміть низький уклін. Спасибі, Вам, за безліч добрих справ, і просто за те, що ви є.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь