A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 19.10.2023 14:32
Кількість переглядів: 348

Під час чергового засідання виконавчого комітету, яке відбулося сьогодні під керівництвом голови громади Геннадія Миколайовича Топольницького, розглянули декілька важливих питань порядку денного.

У першу чергу задовольнили заяви на отримання одноразової матеріальної допомоги від наших військових. Також члени виконкому погодили виділення коштів двом пораненим військовослужбовцям (по 10 тисяч гривень кожному) та на поховання загиблого воїна Сергія Абрамова (20 тисяч гривень).

Далі розглянули пакети документів, які подають жителі громади, на виплату матеріальної допомоги на лікування. Загалом, протягом сьогоднішнього засідання розподілили 157 тисяч гривень з бюджету Затишанської селищної ради.

Досить тривалим виявилося обговорення питань, що стосувалися родин з дітьми. У результаті, декілька неблагополучних сімей вирішено взяти під соціальний супровід.

На завершення засідання розглянуто заяви жителів громади на присвоєння адрес житловим будинкам та затверджено проектно-кошторисну документацію на ряд об’єктів, що підлягають ремонту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь