A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДАЛИ НОВЕ ЖИТТЯ ГРОМАДСЬКИМ КОЛОДЯЗЯМ

Дата: 20.09.2023 15:45
Кількість переглядів: 727

У Затишанській громаді очистили 18 криниць.

До цієї роботи селищна рада залучила спеціалізовану організацію, яка займається очищенням на професійному рівні. Спочатку в колодязь заливається велика кількість води, розмішується, а потім весь вміст криниці з допомогою техніки висмоктується назовні. І так декілька разів, поки не очистяться існуючі джерела.  

У результаті, приведені до ладу по чотири колодязі у селах Торосове та Перехрестове, по два – в селі Андрусова та Дружелюбівці, по одному – у Веселій Балці та Скінешорах.

Також дали нове життя криницям у селищі Затишшя – по вулицях Пушкіна, Корольова та Перекопській.

«Наразі ми маємо велику проблему з колодязем у Веселій Балці, – розповів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. – Всі зусилля спеціалістів «оживити» криницю не дали результатів – вона так і залишається сухою. Поглибити також неможливо,  бо колодязь збудовано з каміння і будь-яке втручання в цю конструкцію може бути небезпечним для життя. Тому єдиний вихід – викопати нову криницю. А поки що селищна рада допомагає жителям Веселої Балки у підвезенні води трактором з ємністю. Місцевий мешканець набирає і доставляє воду в той край села, а громада надає пальне для цих поїздок».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь