Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

УСПІХІВ ВАМ, ДОРОГІ ДІТИ ТА ВЧИТЕЛІ!

Дата: 01.09.2023 14:33
Кількість переглядів: 958

Сьогодні в освітніх закладах Затишанської громади пролунав Перший дзвоник. З цим святом вчителів, учнів та їх

батьків вітали селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький і начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова. Керівники бажали дітям та дорослим успіхів у навчанні, наполегливості на шляху до здійснення мрій, миру та злагоди в родинах.

Вчительські колективи Затишанського опорного закладу, Перехрестівського закладу загальної середньої освіти та Торосівської гімназії підготували змістовні сценарії проведення свята Першого дзвоника. Всі постаралися на славу – зворушливі вірші у виконанні першокласників, передача символічного ключа від Країни Знань від одинадцятикласників, танці і щирі емоції дорослих та дітей від зустрічі з псом Патроном не залишили нікого байдужими.

Керівники громади вручили сертифікати на отримання стипендій Затишанського селищного голови кращим з кращих учнів шкіл. Свої заслужені нагороди також отримали активні учасники різноманітних творчих конкурсів.

Крім цього, для всіх діток, чиї батьки захищають Україну, а також для тих учнів, чиї батьки поклали життя у бою за нашу державу, керівництво громади закупило набори канцелярії. Сподіваємося, що це стане відчутною підтримкою родин військовослужбовців у нинішній складний воєнний час.

Сьогоднішнє свято у шкільних родинах видалося напрочуд світлим і зворушливим. Очевидно, що діти сумують за своїми однолітками та вчителями і їм хочеться якнайшвидше поринути у цю незабутню атмосферу учнівського життя. Побажаймо ж їм успішного початку навчального року, спокійних уроків без повітряних тривог та всіляких життєвих гараздів! У добрий час, наші дорогі діти! Нехай вам щастить, наші шановні вчителі!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь