A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

КОНКУРС ГРАНТІВ ВІД ACTED: ПІДТРИМКА ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ЖІНОК

Дата: 31.08.2023 11:59
Кількість переглядів: 59

Одеською обласною військовою адміністрацією проводяться заходи для стимулювання бізнесу в умовах війни шляхом залучення грантової фінансової підтримки для суб’єктів малого підприємництва в рамках співпраці з Французькою гуманітарною організацією АСТЕD.

У другій декаді вересня 2023 року стартує Програма «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED) (далі Програма), що реалізується за підтримки Global Affairs Canada.

Програмою передбачено надання грантів у розмірі до 40,0 тис CAD (канадських доларів), точна сума гранту визначатиметься АСТЕD з урахуванням змісту проєкту, а також рівня організаційного розвитку партнерів.

Для учасників конкурсу немає обмежень за видами економічної діяльності чи кількістю найманих працівників, головні критерії, що враховуватимуться – це обгрунтування ефективності реалізації проєкту за рахунок грантових коштів, зокрема щодо перспектив розширення бізнесу або відновлення пошкодженого внаслідок військових дій виробництва; організації нових видів діяльності з можливістю перекваліфікації персоналу та за умови обов’язкового створення нових робочих місць.

Необхідні форми для подання проєкту будуть надіслані претендентам після попередньої офлайн/онлайн зустрічі з представником АСТЕD.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь