A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЩОБ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ БУЛО ТЕПЛО

Дата: 31.08.2023 09:11
Кількість переглядів: 348

Ще наприкінці минулого навчального року в Затишанській громаді почали думати про прийдешній опалювальний сезон. Саме тому з настанням літніх канікул, не гаючи часу, працівники підрядної організації взялися за капітальний ремонт системи опалення в будівлі Торосівської гімназії. Роботи виконувалися за рахунок бюджетних коштів Затишанської селищної ради.

Було демонтовано старі регістри в спортивній залі, їдальні, харчоблоці та інших приміщеннях. А чавунні радіатори, якими користувалися не один рік, ретельно прочистили, оновили та пофарбували.

«Ми вирішили використати під час капітального ремонту системи опалення в Торосівській гімназії перевірені часом чавунні радіатори, – розповів голова Затишанської громади Геннадій Миколайович Топольницький. – Так само вчинили і в минулому році, коли виконували капремонт опалювальної системи в будівлі школи села Перехрестове. Всі труби – нові поліетиленові. Крім цього, в обох сільських школах торік встановили сучасні котли-утилізатори, які дозволяють використовувати всі види твердого палива і навіть сміття».

Селищний голова додав, що в будівлях Затишанського закладу загальної середньої освіти система опалення у доброму стані, але в школі поки що альтернативи природному газу нема. Проте всі заклади освіти громади забезпечені генераторами для безперебійної роботи котелень. Тож, наразі місцева влада зробила все можливе, щоб, за будь-якого розвитку подій, дітям, вчителям, вихователям і техперсоналу було тепло та комфортно взимку.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь