A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ КОНТЕНТ ДЛЯ ПЕРШИХ КЛАСІВ НУШ

Дата: 29.08.2023 14:18
Кількість переглядів: 720

У співпраці громадської організації «Центр освітніх реформ «Наші діти» та Затишанської селищної ради, в рамках проекту «Рівний доступ до освіти. Освіта в умовах воєнного стану» фахівці Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради провели роботу щодо придбання дидактичного мультимедійного контенту з персональним кодом доступу для вчителів  початкової школи, які активно впроваджують реформу Нової української школи. Дані матеріали рекомендовані та затверджені Міністерством освіти і науки України.

Сьогодні зранку начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова вручила чотири сертифікати з мультимедійними флеш-носіями вчителям перших класів Затишанської громади.

Під час серпневого семінару старший вчитель Затишанського закладу загальної середньої освіти Ольга Михайлівна Пукас презентувала колегам унікальні можливості та переваги роботи з дидактичним мультимедійним ресурсом. Він дозволяє організовувати освітній процес у традиційній та дистанційній формах навчання, забезпечує індивідуальний доступ вчителя та всіх учнів класу до електронного освітнього ресурсу, має каталог навчальних відео та багато інших корисних функцій.

«Мультимедійний дидактичний матеріал для Нової української школи дозволить покращити діджиталізацію освітнього середовища, – зауважила О.К.Мирзакірова. – Це вправний інструмент в руках педагогів, що, я сподіваюся, покращить якість освіти, її доступність та ефективність не лише в умовах воєнного часу, а й у подальшій роботі. Тепер вчителям легко і зручно готуватися до уроків, а учням буде цікаво поринати у світ шкільного життя».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь