A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДО ЧОГО ПРИЗВОДИТЬ БОРГ ЗА ВОДУ

Дата: 21.08.2023 14:50
Кількість переглядів: 221

Минулої п’ятниці працівники комунального підприємства «Господар» були змушені вдатися до непопулярного рішення – від’єднали від централізованого водопостачання родину споживачів, яка мешкає по вулиці Перемоги у селищі Затишшя. Причиною стала величезна сума заборгованості по сплаті за воду, що сягнула понад 6 тисяч гривень, та виявлений місяць тому витік води.  При цьому ніякі попередження і навіть умовляння оплачувати борг частинами не подіяв – люди просто відмовлялися  йти на співпрацю з комунальним підприємством.

Коли працівники «Господаря» приїхали «відрізати» даних споживачів від мережі, то виявили той самий витік води і було очевидним, що власників будинку ніяк не хвилював низький тиск у трубах сусідів. Словом, у цій ситуації рішення про відєднання від централізованого водопостачання було однозначно правильним.

«Особисто мене обурило те, з якою байдужістю люди сприйняли повідомлення про «відрізання» від водомережі, – розповів в.о. директора КП «Господар» Дмитро Атаман. – Якщо у селі Торосове родина боржників буквально хапалася за ковш трактора, вмовляючи нас не припиняти подачу води через заборгованість, то у даному випадку хазяям було якось все одно. Тепер, для поновлення водопостачання, їм доведеться оплатити не лише всю суму боргу, а й послуги з підєднання до водомережі».

Дмитро Вікторович додав, що на сьогодні в селищі Затишшя та селі Торосове є ще декілька кандидатів-боржників на припинення подачі води. Тому він звертається до всіх, хто зволікає з оплатою, ТЕРМІНОВО погасити борг. Якщо цього не станеться – працівники комунального підприємства будуть змушені вдатися до крайнього заходу і відєднають боржників від централізованого водопостачання

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь