A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ОСВІТНІ ЗАКЛАДИ ГОТОВІ ДО ЗУСТРІЧІ З ДІТКАМИ

Дата: 15.08.2023 15:24
Кількість переглядів: 1223

Через два тижні школи нашої громади гостинно відчинять двері для своїх учнів.

Готуючись до 1 вересня, керівництво Затишанської селищної ради спільно з колективами шкіл доклали максимум зусиль, щоб якомога якісніше підготуватися до нового навчального року.

Вчора комісія у складі представників районного Управління Держпродспоживслужби Тетяни Вадимівни Яцевич та Поліни Михайлівни Радукан, Державної служби з надзвичайних ситуацій Віталія Миколайовича Юріна, працівників Затишанської селищної ради провели перевірку готовності освітніх закладів до нового навчального року. Вони відвідали школи і дитсадки у селах Перехрестове, Торосове та селищі Затишшя. Посадовці оглянули навчальні приміщення, харчоблоки, тимчасові укриття, перевірили виконання вимог законодавства у сфері пожежної безпеки, забезпечення санітарно-гігієнічних умов для учасників освітнього процесу тощо. Словом, без ретельного огляду та вивчення не залишився жоден аспект підготовки до 1 вересня.

Загалом комісія високо оцінила проведену роботу. Складено відповідні акти обстеження з підписами членів комісії, що дає право і можливість впевнено починати новий навчальний рік.  

«Цього літа ми більше уваги приділяли сільським школам, – розповів голова громади Геннадій Миколайович Топольницький. – У Перехрестівському закладі загальної середньої освіти замінили дах та обробили деревину покрівлі протипожежною речовиною, обладнали водостічну систему та блискавкозахист, капітально відремонтували укриття і дві класні кімнати для першачків та учнів другого класу. Крім цього, поточними ремонтами впорядкували решту класів, спортивну залу, коридори та інші приміщення. Ще один капітально відремонтований клас зявився і в Торосівській гімназії. Тут також повністю замінено систему опалення на двох поверхах і здійснено поточний ремонт всіх приміщень. Що стосується закладу загальної середньої освіти в селищі Затишшя, то цього року обійшлися незначними локальними ремонтами, оскільки в попередні роки тут виконано значний обсяг капітальних робіт».

«У свою чергу, я хочу подякувати всім працівникам закладів загальної середньої освіти за належну підготовку шкіл та дитсадків до 1 вересня, – зауважила начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова. – Незважаючи на відпустки та не рахуючись із власним часом, освітяни сумлінно й відповідально виконали поставлені завдання і сьогодні наші школи та дитсадки сяють чистотою і готові прийняти діток громади. Надзвичайно приємно бачити результати їхнього старання і в рази приємніше, коли це відмічають гості наших закладів».

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь