A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

УСІ ДИТСАДКИ – З ІГРОВИМИ МАЙДАНЧИКАМИ

Дата: 10.08.2023 09:09
Кількість переглядів: 758

На території чотирьох дитячих садків Затишанської громади встановлено яскраві й сучасні ігрові комплекси, які були закуплені за кошти місцевого бюджету.

Радості малят немає меж! І в цьому ми мали можливість пересвідчитися, приймаючи у спеціалістів роботу щодо встановлення дитячих майданчиків.

«Сьогодні ми радіємо разом з вихованцями дитячих садочків, – розповіла начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова. – Адже пройшли доволі складний і довгий шлях закупівлі цих ігрових комплексів. Перший тендер був оголошений ще 17 вересня 2020 року, але ніхто не вийшов із пропозицією. Потім закупівлі не відбулися ще два рази і лише 3 вересня 2021 року було визначено переможців тендеру. Поки тривав процес домовленостей про поставку товару, поки укладали відповідні договори – все плавно перейшло у 2022 рік, коли почалася війна. Тож нам довелося укладати додаткову угоду для продовження терміну дії даного договору і докладати всіх зусиль, щоб майданчики нарешті були доставлені і встановлені в закладах дошкільної освіти».

Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький додав, що це перші ігрові майданчики такого сучасного зразка. Вони виготовлені з високоякісного пластику та відповідають всім санітарним вимогам і нормам безпеки. До цього в населених пунктах громади встановлювали деревяні ігрові комплекси з металевими конструкціями і, як бачимо, з часом вони стають незручними, а іноді й небезпечними для використання.

Отже, на даний час всі дитячі садки забезпечені сучасними ігровими комплексами. У подальшому керівництво громади планує розширювати існуючі майданчики та встановлювати нові на всій території селищної ради, щоб були кращі умови для активного дозвілля діток.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь