A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ ПЕРІОД

Дата: 03.08.2023 11:38
Кількість переглядів: 46

 

          За даними Українського гідрометеорологічного центру, внаслідок збільшення тривалості посушливих періодів впродовж липня-серпня 2023 року, зберігатимуться негативні тенденції щодо погіршення ситуації з пожежами в природних екосистемах.

          На сьогоднішній день по всій Україні оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

          Роздільнянське РУ ГУ ДСНС України в Одеській області звертається до волонтерів та небайдужих громадян Роздільнянського району з проханням щодо налагодження співпраці та координації діяльності спрямованої на попередження пожеж, а саме:

          1. Забезпечення проведення патрулювання для контролю за дотриманням населенням та підприємствами вимог пожежної безпеки щодо недопущення випалювання сухої трави і залишків рослинності;

          2. Організація інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо правил поведінки та дотримання вимог пожежної безпеки під час перебування в лісових масивах, недопущення розведення багать у заповідних територіях, випалювання сухої трави, залишків рослинності та побутових відходів у населених пунктах і землях сільськогосподарського призначення та порядку дій у разі виникнення пожеж;

          3. Інформування правоохоронних органів стосовно осіб, що самовільно випалюють суху рослинність без дотримання вимог «Порядку випалювання сухої рослинності або її залишків», затвердженого наказом Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 12 серпня 2021 року № 541.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь