A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ГОТУЄМО ШКОЛИ ДО 1 ВЕРЕСНЯ

Дата: 02.08.2023 13:35
Кількість переглядів: 600

Серпень – найгарячіша пора для освітян, адже зовсім скоро розпочнеться новий навчальний рік і діти мають прийти до чистих та затишних приміщень.

У минулому році керівники Затишанської громади зосередили свою увагу на належній підготовці укриттів – як результат, всі школи працювали у штатному режимі і, незважаючи на повітряні тривоги, діти мали можливість здобувати знання в безпечних умовах.

Торік, через військовий стан, у жодній школі не проводилося капітальних ремонтів, обійшлися поточним впорядкуванням приміщень. Тому цього літа розпочали з капремонту даху та монтажу водостічної системи в Перехрестівській школі і зараз ця робота вже завершена.

Також, продовжуючи впровадження реформ Нової української школи, капітально ремонтуються класні кімнати для майбутніх першачків та учнів другого класу в Перехрестівському закладі загальної середньої освіти . А у Торосівській гімназії триває капремонт кабінету для п’ятикласників і системи опалення на двох поверхах будівлі.

«Крім капремонтів класних кімнат, у всіх школах громади поточними ремонтами впорядковуються всі класи, коридори, їдальні, спортзали тощо, – розповіла начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова. – Також у закладах освіти проводиться розробка та впровадження системи безпеки продуктів харчування ХАССП – для цього в їдальнях встановлюється нове обладнання. Загалом підготовка до нового навчального року триває в нормальному темпі, тож сподіваюся, що до середини серпня школи будуть готові прийняти учнів у чистих і затишних класах».  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь