Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ГОТУЄМО ШКОЛИ ДО 1 ВЕРЕСНЯ

Дата: 02.08.2023 13:35
Кількість переглядів: 670

Серпень – найгарячіша пора для освітян, адже зовсім скоро розпочнеться новий навчальний рік і діти мають прийти до чистих та затишних приміщень.

У минулому році керівники Затишанської громади зосередили свою увагу на належній підготовці укриттів – як результат, всі школи працювали у штатному режимі і, незважаючи на повітряні тривоги, діти мали можливість здобувати знання в безпечних умовах.

Торік, через військовий стан, у жодній школі не проводилося капітальних ремонтів, обійшлися поточним впорядкуванням приміщень. Тому цього літа розпочали з капремонту даху та монтажу водостічної системи в Перехрестівській школі і зараз ця робота вже завершена.

Також, продовжуючи впровадження реформ Нової української школи, капітально ремонтуються класні кімнати для майбутніх першачків та учнів другого класу в Перехрестівському закладі загальної середньої освіти . А у Торосівській гімназії триває капремонт кабінету для п’ятикласників і системи опалення на двох поверхах будівлі.

«Крім капремонтів класних кімнат, у всіх школах громади поточними ремонтами впорядковуються всі класи, коридори, їдальні, спортзали тощо, – розповіла начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова. – Також у закладах освіти проводиться розробка та впровадження системи безпеки продуктів харчування ХАССП – для цього в їдальнях встановлюється нове обладнання. Загалом підготовка до нового навчального року триває в нормальному темпі, тож сподіваюся, що до середини серпня школи будуть готові прийняти учнів у чистих і затишних класах».  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь