Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДОПОМОГА ДЛЯ БАГАТОДІТНИХ

Дата: 19.07.2023 13:54
Кількість переглядів: 691

На території Затишанської громади розроблена і діє Програма підтримки багатодітних родин, завдяки якій місцева влада має можливість допомагати сім’ям, в яких виховується троє і більше діток.

З нагоди Дня родини, який відзначається щороку 8 липня, 155 багатодітних батьків отримали від Затишанської громади набори з продуктами і засобами гігієни.

«Сьогодні важко живеться багатьом людям, але сім’ям з трьома і більше дітками – ще важче, – зауважила начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова. –  Зараз на обліку в Управлінні перебуває 155 багатодітних родин, тож, завдяки розробленій місцевій програмі, ми намагаємося постійно підтримувати їх у міру своїх можливостей».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь