Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВПОРЯДКОВУЄМО СОЦІАЛЬНО ВАЖЛИВУ ДОРОГУ

Дата: 18.07.2023 14:41
Кількість переглядів: 466

На території Затишанської громади триває ремонт ще однієї соціально важливої дороги С162514 сполученням Затишшя – Скінешори. Загальна протяжність – 2 кілометри 300 метрів.

Проект фінансується з бюджету Затишанської селищної ради.

«Працівники підрядної організації вирівнюють старе дорожнє покриття, завозять новий шар щебенево-піщаної суміші, змочують та коткують матеріал, – розповів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. – Також на повороті до села Скінешори виконується комплекс земляних робіт. Це найбільш небезпечна і проблемна ділянка, де за дощової погоди з трудом пересувається будь-який транспорт. Особливо важливий ремонт даної дороги для шкільного автобусу, який протягом навчального року доставляє дітей зі Скінешор та села Копійкове. Сподіваюся, що після завершення ремонту всі зітхнуть з полегшенням, адже вирішиться проблема безпеки підвезення дітей до школи, та й люди зможуть їздити нормальною дорогою до центральної садиби територіальної громади». 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь