Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РЕМОНТ ДОРОГИ ЗАВЕРШЕНО

Дата: 05.07.2023 08:41
Кількість переглядів: 409

Працівники підрядної організації підійшли до завершальної стадії ремонту дороги сполученням Затишшя – Торосове. Роботи виконувалися за рахунок бюджетних коштів Затишанської селищної ради.

«Про хід цього ремонту ми інформували жителів громади досить часто, – розповів селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. – Найпроблемнішою ділянкою був так званий Малорошівський спуск. Наразі тут постелено асфальт і дорога «запечатана». Спеціалісти усунули дрібні недоробки та ще раз підгорнули щебенево-піщану суміш. Залишилося прочистити одну водостічну трубу, що проходить під дорогою. Всього на шляху 9 труб і всі приведені до належного стану та вигляду. Сподіваємося, що нам вдалося покращити якість дорожнього сполучення між селом Торосове та селищем Затишшя. Тож люди не відчуватимуть себе відрізаними від центру громади і зможуть у будь-яку погоду поїхати автомобілем у своїх справах».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь