Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗАМІНИЛИ ДВЕРІ В ЗАКЛАДІ КУЛЬТУРИ

Дата: 29.06.2023 10:36
Кількість переглядів: 563

У селі Торосове є прекрасний двоповерховий Будинок культури. І хоч будівля не дуже стара, та при обєднанні у 2016 році Затишанській громаді вона дісталася у вкрай поганому стані. Протікав дах, не було системи відведення дощових вод, по стінах пішли тріщини, а про внутрішній стан взагалі важко говорити – ні нормального опалення, ні ремонту не було. І при цьому тут завжди працювали співробітники сільської ради (зараз це офіс старости), працівники Будинку культури та функціонували два магазини.

«Для того, щоб зберегти від руйнування таку велику будівлю, ми розпочали із заміни даху й облаштування нових водовідливів, – розповів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. – Ці роботи виконані у 2018 році. Також створили умови для плідної діяльності культпрацівників та старости села – сьогодні в їх кабінетах тепло і затишно. Торік зайнялися глядацькою залою і навіть встигли замінити тут систему опалення, але подальші роботи довелося призупинити, бо в період воєнного стану не до святкових концертів. Тож передбачені на ремонт зали кошти спрямували на більш нагальні потреби».

Голова громади додав, що завдання-мінімум на цей рік – заміна старих дірявих дверей, що ведуть до холу Будинку культури, а також ремонт порогів і відмостки. Нові металеві утеплені зсередини двері вже стоять. Решта робіт заплановано на найближчий час.

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь