Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ НОВА ОГОРОЖА НА ЦВИНТАРІ

Дата: 21.06.2023 15:19
Кількість переглядів: 484

З-поміж інших щоденних турбот керівництво Затишанської громади приділяє значну увагу благоустрою кладовищ – поступово знищуються чагарники та вивозиться сміття, оновлюється огорожа та облаштовуються зручні поминальні столики.

Нещодавно працівники комунального підприємства «Господар» встановили нові солідні ворота на новому цвинтарі в селищі Затишшя. Тепер взялися за огорожу – з лицьової сторони кладовища це буде фарбована залізобетонна конструкція зі стовпчиками, відмосткою та армуванням. А бокові і задня частина будуть обнесені сіткою-рабіцею.

«Готуючись встановлювати нову огорожу, працівники комунального підприємства зачистили та вивезли все сміття, що люди складали роками, – розповів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. – Адже так вийшло, що межі цього кладовища позначалися лише купами різного непотребу по периметру. Все це вже прибрано і я сподіваюся, що все сміття люди виноситимуть на звалище, яке розташоване поряд. Будь ласка, не складайте купи де заманеться! Цінуйте важкий труд працівників комунального підприємства та шануйте память своїх покійних родичів, утримуючи не лише могили, а й всю територію цвинтаря у належному порядку».

Голова громади додав, що після встановлення нової огорожі планується защебенювати центральну доріжку на цвинтарі. Поминальний стіл буде перенесено на центр стежки, а щебеневе покриття проходитиме вздовж всього кладовища, щоб хоча б одна доріжка була без бруду в негоду.

Користуючись нагодою, звертаємося до всіх жителів громади з проханням прибрати могилки своїх рідних та близьких. Після рясних дощів тут активізувався ріст бурянів, у деяких місцях навіть хрестів не видно. Давайте дбати не лише про власні потреби, а й про елементарний порядок на кладовищах. Адже місця вічного спочинку наших рідних – святі для кожної людини, тому повинні мати відповідний стан та вигляд.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь