Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ОПАНОВУЮЧИ ЗНАННЯ З БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ

Дата: 21.06.2023 14:52
Кількість переглядів: 219

Вчора у Торосівській гімназії відкрито «Клас безпеки». Цей навчальний простір розділений на кілька тематичних зон та обладнаний усім необхідним матеріалом, щоб діти в ігровій формі знайомилися з основами пожежної та протимінної безпеки, правилами надання домедичної допомоги та поведінки на дорозі і на воді, а для молодших школярів створений розважальний куточок.

В день відкриття «Класу безпеки» працівники Роздільнянського районного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій провели для учнів пізнавальний урок, на якому розповіли про правила пожежної безпеки та алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога».

Також за допомогою друкованої продукції та 3-D макетів, розроблених ДСНС спільно з Дитячим фондом Unicef Ukraine, дітям роз’яснили небезпеку контактів з вибухонебезпечними предметами та навчили поводженню у разі їх виявлення.

«Це вже другий «Клас безпеки» в Затишанській громаді, – зауважила начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова. – На сьогодні такі тематичні класи у закладах освіти мають вкрай важливе значення, адже знання з безпеки – запорука успішного та незагрозливого майбутнього країни. Наочне знайомство дітей з небезпечними ситуаціями допоможе їм краще осягнути рівень загрози та добре запам’ятати, як слід діяти в екстремальних умовах».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь