Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

КРОКУЙТЕ ПО ЖИТТЮ ВПЕВНЕНО І ЗАВЗЯТО!

Дата: 20.06.2023 11:59
Кількість переглядів: 1378

Такого свята як випускний бал немає в жодному календарі. Але це день стає незабутнім у житті кожного старшкласника і дає початок новим сподіванням, амбіціям та прагненням.

Відшуміли, відгомоніли зворушливі свята з нагоди випуску учнів 9-их та 11-их класів Затишанської громади. Колективи Торосівської гімназії, Затишанського та Перехрестівського закладів загальної середньої освіти разом з дітьми та їх батьками підготували змістовні святкові програми.

З цією важливою подією випускників привітали селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький, начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова, дирекція шкіл, вчителі і батьки. Вони бажали юнакам та дівчатам щасливої життєвої дороги під мирним небом України, успіхів у здобутті професії та всіляких гараздів.

Цього року двоє випускників дев’ятого класу отримали свідоцтва про здобуття базової середньої освіти З ВІДЗНАКОЮ. Такі блискучі результати продемонстрували Максим Чеховський із Затишшя та Анна Чорна з Перехрестового. За старання у навчанні голова громади Геннадій Топольницький вручив відмінникам сертифікати на 5 тисяч гривень.

Загалом у цей важкий воєнний рік стіни рідних шкіл залишають 35 випускників одинадцятих класів. Ще 89 учнів девятих класів розмірковують над своїми подальшими кроками – продовжити навчання у школі чи вступати до професійно-технічних закладів. Тож нехай ваші рішення будуть правильними, а обраний шлях приносить як моральне, так і матеріальне задоволення!

Дорогі наші випускники! Хай здійснюються всі ваші мрії! Хай вам безмежно щастить на життєвій дорозі! Крокуйте по життю впевнено і завзято та завжди пам’ятайте, що двері вашої рідної школи для вас завжди відчинені, а серця ваших любих вчителів відкриті для допомоги та підтримки. Тож у добру путь – з вірою у Перемогу та краще майбутнє нашої держави!  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь