Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ГОТУЮЧИСЬ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

Дата: 12.06.2023 09:13
Кількість переглядів: 361

Останніми роками керівництво Затишанської громади переймається проблемою поганого стану системи опалення в будівлі Торосівської гімназії. Адже кожного сезону виникали протікання то у радіаторах, то у трубах і весь час доводилося латати дірки, щоб школа не залишилася без тепла.

«З початком літніх канікул розпочалися роботи щодо капітального ремонту системи опалення в школі села Торосове, – розповів голова громади Геннадій Миколайович Топольницький. – Знімаються старі регістри, монтуються чавунні батареї, які, на думку багатьох спеціалістів, є найбільш ефективними пристроями для обігріву приміщень. На кожній батареї встановлюються крани, щоб можна було економити тепло в погожі дні та швидко демонтувати разі необхідності. Також металеві труби замінюються на пластикові».

Нагадаємо, що у минулому році в котельнях Торосівської гімназії та Перехрестівської школи  було встановлено нові сучасні котли-утилізатори для всіх видів твердого палива. Торік у Перехрестівській школі було виконано капітальний ремонт системи опалення. Тож сподіваємося, що наступний опалювальний сезон пройде якомога краще. Керівництво громади вживає всіх можливих заходів, щоб бути готовими до будь-яких форс-мажорних обставин задля того, аби діти та вчителі працювали в комфортних умовах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь