Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ГОТУЮЧИСЬ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

Дата: 12.06.2023 09:13
Кількість переглядів: 403

Останніми роками керівництво Затишанської громади переймається проблемою поганого стану системи опалення в будівлі Торосівської гімназії. Адже кожного сезону виникали протікання то у радіаторах, то у трубах і весь час доводилося латати дірки, щоб школа не залишилася без тепла.

«З початком літніх канікул розпочалися роботи щодо капітального ремонту системи опалення в школі села Торосове, – розповів голова громади Геннадій Миколайович Топольницький. – Знімаються старі регістри, монтуються чавунні батареї, які, на думку багатьох спеціалістів, є найбільш ефективними пристроями для обігріву приміщень. На кожній батареї встановлюються крани, щоб можна було економити тепло в погожі дні та швидко демонтувати разі необхідності. Також металеві труби замінюються на пластикові».

Нагадаємо, що у минулому році в котельнях Торосівської гімназії та Перехрестівської школи  було встановлено нові сучасні котли-утилізатори для всіх видів твердого палива. Торік у Перехрестівській школі було виконано капітальний ремонт системи опалення. Тож сподіваємося, що наступний опалювальний сезон пройде якомога краще. Керівництво громади вживає всіх можливих заходів, щоб бути готовими до будь-яких форс-мажорних обставин задля того, аби діти та вчителі працювали в комфортних умовах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь