Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

У ШКОЛІ БУДЕ НОВИЙ ДАХ

Дата: 08.06.2023 10:47
Кількість переглядів: 498

У Перехрестівській школі розпочався капітальний ремонт покрівлі. Роботи виконуються за рахунок коштів Затишанської громади.

Працівники підрядної організації зняли старий шифер і, після ретельного огляду дерев’яних конструкцій, замінюють трухляві дошки на нові. Також встановлюється гідробарєр, а деревина покривається антисептиком.

Після виконання всіх підготовчих робіт дах буде покрито металочерепицею.

«Ми взялися за ремонт даху через те, що шифер у багатьох місцях полопався і з’явилося підтікання на стелі, – розповів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. – Ще однією великою проблемою є відсутність водостічної системи, тож в період дощів чи танення снігу вся вода стікала під фундамент. Тому після капремонту покрівлі буде обладнано комплекс жолобів і труб, що дозволить запобігти підмиванню будівлі школи».

Голова громади додав, що у майбутньому в Перехрестівському закладі загальної середньої освіти планується внутрішній капітальний ремонт, придбання нових меблів та необхідної навчальної апаратури і техніки. Тому першоосновою має стати надійний дах і система водовідведення, лише після цього можна братися за перетворення всередині приміщення.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь