Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РОЗПОЧАЛОСЯ АСФАЛЬТУВАННЯ ДОРІГ

Дата: 01.06.2023 14:15
Кількість переглядів: 312

Після цілого комплексу підготовчих робіт розпочалося укладання асфальтобетону на дорозі сполученням Затишшя – Весела Балка – Торосове, яка підпорядкована Службі місцевих автомобільних доріг Одеської області.

«Наразі працівники підрядної організації взялися стелити асфальт на найпроблемнішій ділянці – підйомі у бік села Андрусова, – розповів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. –  Нагадаю, що тут були виявлені так звані пливуни, де не ущільнювався грунт. Довелося вивезти вологий чорнозем і завезти глину, будівельне сміття та щебенево-піщану суміш. Кожен шар вирівнювався, коткувався та трамбувався. Лише після цього дорожники розпочали асфальтування даної ділянки».

Голова громади додав, що загальна протяжність нової асфальтованої дороги складе 2 кілометри 250 метрів – від вулиці Центральної по Садовій у селищі Затишшя у напрямку села Андрусова.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь