Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПОЧИНАЮТЬ РОБОТУ ПРИШКІЛЬНІ ТАБОРИ ВІДПОЧИНКУ

Дата: 31.05.2023 14:23
Кількість переглядів: 974

Закінчився навчальний рік. Для школярів настала пора безтурботного відпочинку та оздоровлення. Тож з 1 червня у Затишанській громаді стартує літня оздоровча кампанія. На базі закладів загальної середньої освіти буде відкрито табори з денним перебуванням дітей, в яких протягом 14 робочих днів відпочиватимуть всі учні початкової школи. Для них організовано змістовне дозвілля, фізкультурно-оздоровчу та виховну роботу.

«Затишанська селищна рада ще в грудні минулого року запланувала кошти на літню оздоровчу кампанію, – розповіла начальник Управління освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова. – Адже у наших освітніх закладах створені всі умови для безпечного відпочинку в умовах воєнного стану. Тож ми вирішили не відмовлятися від роботи традиційних літніх таборів і зробимо все можливе, щоб наші діти отримали максимум позитивних емоцій. Для цього вчительські колективи докладають всіх зусиль, проявляють свою безмежну фантазію і творчість».

Вчора представники Держпродспоживслужби спільно з відповідальними фахівцями Державної служби з надзвичайних ситуацій провели перевірку організації роботи пришкільних таборів. Загалом вони високо оцінили рівень підготовки і зауважили, що Затишанська громада – одна з небагатьох у Роздільнянському районі, де цього літа оздоровлюватимуть дітей.

Отже, із завтрашнього дня на маленьких школярів чекають пізнавальні екскурсії, захоплюючі розваги, різноманітні ігри, квести, вікторини, концертно-розважальні програми та майстер-класи. А збалансоване і корисне меню дасть можливість набратися сил після важкого навчального року.

Всі заходи будуть направлені на підвищення патріотичного духу наших діток. Недарма у Затишанському закладі загальної середньої освіти пришкільний табір має назву «Запорізька Січ», у Перехрестівському – «VILNI», а у Торосівській гімназії – «Країна Незламних».

Побажаймо нашим діткам вдалого та змістовного відпочинку!  

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь