Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПАМ’ЯТАЮЧИ СВОЄ МИНУЛЕ

Дата: 08.05.2023 13:08
Кількість переглядів: 170

Кожного року з нагоди 9 Травня керівництво Затишанської громади відвідує учасників та інвалідів Другої Світової війни, вдів загиблих фронтовиків та інших людей, які свого часу зробили свій внесок у післявоєннє становлення і розвиток рідного краю. Не став виключенням і цей складний рік.

«Вручені нашим громадянам продуктові набори, щирі слова вітань з 9 Травня – це данина шани й уваги старшому поколінню, знак того, що пам’ятаємо своє минуле, а значить – варті кращого майбутнього, – сказав голова громади Геннадій Миколайович Топольницький». 

Відрадно, що старенькі щоразу чекають на візит керівництва селищної ради. Підтримка у вигляді продуктових наборів для них надзвичайно важлива. Проте це ще й зайва нагода поспілкуватися, розповісти про свої проблеми і труднощі.

Бабусі й дідусі дякували за увагу і турботу та висловлювали єдине побажання – щоб в Україні швидше настав мир і всі наші захисники повернулися додому живими і здоровими!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь