Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПАМ’ЯТАЮЧИ ЧОРНОБИЛЬСЬКУ ТРАГЕДІЮ

Дата: 01.05.2023 11:47
Кількість переглядів: 385

З нагоди Дня пам’яті Чорнобильської трагедії у Затишанській громаді традиційно подякували ліквідаторам наслідків аварії на атомній електростанції. Кожного року селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький разом з начальником Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Оленою Камалівною Мирзакіровою відвідують «чорнобильців» та вручають їм добротні продуктові набори.

Цей рік не став винятком. Слова вдячності за сміливість та високу громадянську позицію були адресовані дев’ятьом ліквідаторам: Миколі Івановичу Ватажишину із села Загір’я, В’ячеславу Івановичу Суковатому, Михайлу Павловичу Фурдую, Валерію Володимировичу Москаленку, Івану Івановичу Макогону, Олегу Валерійовичу Фісенку із Затишшя, Миколі Івановичу Яникову, а також подружжю Ігоря Миколайовича і Марії Михайлівни Войстрик із села Перехрестове.

«Чорнобильці» були зворушені увагою керівництва громади та дякували за пам’ять і турботу про них. Минуло 37 років після найстрашнішої в світовій історії техногенної катастрофи, а в серцях людей досі звучить відлуння тих трагічних подій. Ми маємо берегти пам'ять про Чорнобиль, аби таких помилок більше не повторювалось.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь