Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДБАЮЧИ ПРО ОЗЕЛЕНЕННЯ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ

Дата: 25.04.2023 13:05
Кількість переглядів: 240

Триває озеленення та створення ландшафтного дизайну територій шкіл і дитсадків Затишанської громади. Останніми роками, завдяки старанням колективів освітян, тут зявилося чимало молодих дерев, кущів та квітів.

Чого лише варта реалізація благодійного проєкту #Flowers4school від Florium за участі Асоціації квіткових виробників Нідерландів та України для шкіл! Восени освітні заклади нашої громади безкоштовно отримали посилки з колекцією тюльпанів, нарцисів, гіацинтів та крокусів. Цибулинки одразу ж висадили у грунт і сьогодні весняні первоцвіти радують своїми барвами всіх оточуючих.

«Нещодавно на клумбах шкіл та дитсадків було висаджено 57 туй та 60 кущів троянд, – розповіла начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради Олена Камалівна Мирзакірова. – Це лише початок нашого масштабного проекту з озеленення, після реалізації якого наші освітні заклади стануть ще кращими, різнобарвними та привабливими!»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь