Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РЕМОНТ ДОРІГ ТРИВАЄ

Дата: 24.04.2023 12:11
Кількість переглядів: 195

Продовжуються роботи щодо експлуатаційного утримання дороги С-162508 сполученням Затишшя – Весела Балка – Торосове, яка підпорядкована Службі місцевих автомобільних доріг Одеської області. Ремонт виконується за рахунок бюджетних коштів Затишанської селищної ради.

Вже два дні тривають підготовчі роботи до асфальтування ділянки від вулиці Садової у селищі Затишшя у напрямку села Андрусова загальною протяжністю 2 кілометри 250 метрів. Далі буде здійснене фрезерування, щебенювання і коткування майже п’яти кілометрів дороги через села Андрусова та Весела Балка.

«У минулому році ми розпочали роботи щодо експлуатаційного утримання дороги С-162508 від села Торосове і відремонтували найпроблемніші ділянки, – розповів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. – Цьогоріч продовжили ремонт від вулиці Садової у селищі Затишшя. Якщо не виникне якихось перешкод, то найближчим часом вся дорога від Затишшя до Торосового буде приведена до проїзного стану, щоб люди мали можливість їздити нею у будь-яку погоду».

Голова громади додав, що також планується щебенювання дороги сполученням Затишшя – Скінешори, ремонт покриття по вул. Перекопській у смт. Затишшя (частина – асфальтування, решта – щебеневий варіант). А ще новий асфальт проляже об’їзним шляхом в селі Перехрестове – від вулиці Шкільної, через переїзд, і у напрямку села Онилове.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь