Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ СТАДІОНУ

Дата: 05.04.2023 10:20
Кількість переглядів: 286

Шкільний стадіон у селищі Затишшя був зданий в експлуатацію влітку 2019 року. Увесь цей час на спортивному майданчику проходили активні тренування та ігри з футболу, волейболу тощо. Тож, щоб підтримувати стадіон у нормальному стані, Затишанська селищна рада замовила сервісне обслуговування штучного покриття.

«Ми планували ці роботи ще рік тому, але через військовий стан довелося відстрочити догляд за полем та біговою доріжкою, – розповів голова громади Геннадій Миколайович Топольницький. – Справа в тому, що резинові кульки, які містяться у штучному покритті, з часом збиваються і їх треба регулярно замінювати. Вчасного догляду також потребує ворс на футбольному полі, баскетбольний майданчик та інші складові стадіону».

Начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова додала, що наразі виконується обслуговування штучної трави та гумового покриття. Потім спеціалісти проведуть засипку гумового грануляту, підклеювання покриття у місцях розриву та просочення його клеєм для додаткового запасу міцності. Фіналом робіт стане нанесення горизонтальної розмітки фарбою.

По закінченню сервісного обслуговування стадіон знову буде відкритий для учнів школи та всіх бажаючих.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь