Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВПОРЯДКОВУЄМО КЛАДОВИЩА

Дата: 31.03.2023 08:54
Кількість переглядів: 215

Наближається найбільше свято з усіх свят – Світле Христове Воскресіння, а з ним і поминальні дні, коли ми особливо вшановуємо померлих рідних та близьких. Традиційно, до цих дат наводяться порядки не лише у приватних домогосподарствах, парках, скверах тощо, а й на кладовищах.

Серед інших турбот, цього року Затишанська селищна рада приділила увагу так званому «новому» цвинтарю в селищі Затишшя. Тут вже встановлено нові вхідні ворота. Також планується розширення території кладовища, для цього буде вивезене все сміття та знищено поросль. З лицьової сторони працівники комунального господарства встановлять гарну бетонну огорожу, а бокові і задня частини будуть обнесені сіткою-рабіцею.

«Перед пасхальними та поминальними днями хочу вкотре звернутися до жителів громади з настійливим проханням складати сміття з кладовищ в одному місці біля входу, – сказав Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. – Бо щороку виходить так, що купи різного непотребу люди кидають по всьому периметру, де кому зручно. У такому разі якісно прибрати попід огорожею неможливо і доводиться застосовувати важку ручну працю трудівників комунального підприємства. Давайте поважати труд один одного, а також пам'ять своїх близьких та рідних, підтримуючи кладовища в належному стані».

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь