A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВІТАЛИ ПОВАЖНУ ЮВІЛЯРКУ

Дата: 28.03.2023 08:40
Кількість переглядів: 181

Минулої суботи, 25 березня, свій 90-річний день народження відзначала жителька села Перехрестове Марія Василівна Михайліщук.

Із сердечними словами привітань та подарунками до неї завітали Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький, староста Перехрестівського старостинського округу Василь Іванович Грекуляк і начальник відділу з питань соціальної та сімейної політики Ольга Павлівна Пустомельник.

Ювілярка була надзвичайно рада гостям і навзаєм бажала всім здоровя, довголіття, добра та мирного неба над головою.

Під час спілкування із сином Марії Василівни ми дізналися, що разом з чоловіком Петром вона приїхала у Перехрестівські краї в далекому 1965 році з Івано-Франківської області. На той час західна Україна потерпала від безробіття, а, за словами родичів, які мешкали тут, в місцевому колгоспі завжди не вистачало робочих рук. Тому родина Михайліщуків і вирішила змінити місце проживання – з Івано-Франківщини  переїхала в село Петрівка, що поруч з Перехрестовим.

Подружжя одразу ж влаштувалося на роботу в місцевому колгоспі. Марія Петрівна все життя трудилася біля корів і телят, а її чоловік – на всіх ділянках, де потрібні були робочі руки. Так з колгоспу і вийшли на заслужений відпочинок. В сімї народилося троє дітей – Василь, Микола і Орися.

Нині бабуся мешкає одна і, через хвороби, не може пересуватися навіть по кімнаті. Чоловік та найстарший син вже відійшли у небуття. Молодший син проживає в Одесі, а дочка – в селі Перехрестове.

Марія Петрівна не залишається на самоті, її постійно навідують діти, четверо онуків, четверо правнуків і навіть праправнучка. Крім цього, постійно приходить жінка-доглядальниця. Тож наша ювілярка оточена турботою і любов’ю своїх рідних, завжди має гарний настрій та бажає всім людям лише найкращого.

У свою чергу, ми зичимо бабусі доброго здоровя, теплоти від своїх близьких та ще довгих років життя!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь