Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РІШЕННЯ В ІНТЕРЕСАХ ДІТЕЙ

Дата: 27.03.2023 13:57
Кількість переглядів: 608

Кожна дитина потребує піклування і адекватного ставлення до себе зі сторони батьків. Адже ці чинники впливають на здоровий розвиток хлопчиків та дівчаток, формування їх особистості, моральних та етичних норм. 

На жаль, не всі батьки виявляють належну увагу і турботу про своїх дітей. Тому місцева влада разом із старостами старостинських округів, представниками освіти, медицини, фахівцями соціального захисту населення та служби у справах дітей завжди тримає такі родини у полі зору і намагається оперативно реагувати на певні складнощі в так званих неблагополучних сім’ях.

Підсумком такої роботи є засідання комісії з питань захисту прав дитини під керівництвом Затишанського селищного голови Геннадія Миколайовича Топольницького, де приймаються остаточні й виважені рішення стосовно поведінки деяких горе-батьків.

Так, на комісії, що відбулася 23 березня, розглядалися питання щодо позбавлення батьківських прав, обговорювалися випадки перевищення батьківських обов’язків у родині з прийомною дитиною. Також чимало часу приділили бесідам з матерями, які погано доглядають своїх дітей – не слідкують за дотриманням особистої гігієни, не контролюють відвідування школи тощо.

У ході засідання члени комісії активно висловлювали власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень, з’ясовували факти, деталі й обставини по кожному питанню. У результаті прийнято ряд рішень в інтересах дітей, виконання яких контролюватиметься до повного виконання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь