Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДЕТАЛЬНИЙ РОЗЛЯД І РЕАЛЬНА ДОПОМОГА

Дата: 02.03.2023 14:55
Кількість переглядів: 190

Щойно завершилося чергове засідання виконавчого комітету під керівництвом голови громади Геннадія Миколайовича Топольницького.

На розгляд було винесено 14 питань порядку денного.

Як завжди, найбільше часу йде на вивчення пакету документів, що подають жителі громади для отримання матеріальної допомоги на лікування. Цього разу загальна сума виплат з бюджету Затишанської селищної ради становитиме 191 тисячу гривень.

Ще 18 тисяч гривень буде перераховано на карткові рахунки мобілізованих на військову службу жителів громади – троє захисників отримають по 6 тис грн.

Далі розглядалися бюджетні питання; клопотання служби у справах дітей про позбавлення батьківських прав деяких жителів громади; обговорювалося надання права комунальному підприємству «Господар» на вирубку заростей та чагарників обабіч доріг за межами населених пунктів; присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна.

Традиційно, члени виконкому з великою відповідальністю підійшли до розгляду питань порядку денного – уточнювалися всі незрозумілі моменти, вносилися слушні пропозиції. Все для нормальної життєдіяльності громади і для того, щоб жодне звернення наших людей не залишилося без детального розгляду і реальної допомоги.

Фото без описуФото без описуФото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь