A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВЗАЄМНА ПОВАГА І ВДЯЧНІСТЬ

Дата: 24.02.2023 14:31
Кількість переглядів: 186

Минулого тижня в Україні відзначали День памяті воїнів-інтернаціоналістів.

Традиційно, керівництво Затишанської селищної ради з нагоди цієї дати відвідує воїнів, які пройшли горнило війни на територіях інших держав. І хоч цього року через завантаженість роботою голова громади Геннадій Миколайович Топольницький і начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова зустрілися з інтернаціоналістами трохи пізніше 15 лютого, це не вплинуло на відчуття взаємної поваги і вдячності. Адже керівництво селищної ради завжди пам’ятає та шанує подвиг солдатів, яким довелося стати до зброї в чужій державі, а чоловіки щороку чекають на зустріч та невимушене спілкування з місцевою владою.

Нині в Затишанській громаді проживає 10 воїнів-інтернаціоналістів – Сергій Володимирович Крижанівський, Леонід Іокимович Опря, Микола Іванович Шуригін, Віктор Іванович Лисенко (Затишшя), Василь Павлович Аіолає, Володимир Петрович Тростенюк, Олександр Іванович Носаль (Торосове), Віктор Миколайович Мамалюк, Юрій Павлович Шевель, Микола Валентинович Слівінський (Перехрестове). В селі Перехрестове також мешкає сестра загиблого в Афганістані Андрія Ніжніченка – Таїсія Михайлівна Турчинська, яку також не забувають в цей пам’ятний день.

 

Кожному були вручені добротні продуктові набори, де є все для того, щоб у родинному колі помянути своїх побратимів та згадати свою буремну молодість.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь