Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЩЕ ОДНА ШКОЛА ІЗ СИСТЕМОЮ ПОЖЕЖНОЇ СИГНАЛІЗАЦІЇ

Дата: 13.02.2023 13:21
Кількість переглядів: 241

У приміщенні Затишанського закладу загальної середньої освіти завершено роботи щодо обладнання систем пожежної сигналізації, керування евакуюванням та централізованого пожежного спостереження.

Проект фінансувався за рахунок бюджету Затишанської селищної ради.

Сьогодні голова громади Геннадій Миколайович Топольницький та директор Затишанського ЗЗСО Людмила Олександрівна Чумак оглянули вже готову до використання систему пожежної сигналізації. На місці також були представники підрядної організації, що виконувала роботи.

 

Зокрема перевірялося високоточне обладнання, що реагує на задимлення будь-якого приміщення на трьох поверхах школи, тестувалася система оповіщення, яка попереджує учасників освітнього процесу про надзвичайну ситуацію та вказує шляхи виходу з будівлі.

 

Вся інформація про час і місце задимлення фіксується на центральному пульті. З нього через мобільний зв'язок повідомлення автоматично надходитиме до найближчого підрозділу Державної служби з надзвичайних ситуацій і, якщо відповідальна особа підтвердить загоряння – спецтранспорт негайно виїздить на гасіння вогню.

 

«Дана система пожежної сигналізації, керування евакуюванням та централізованого пожежного спостереження є найсучаснішою, що відповідає всім вимогам сьогодення, – сказав Затишанський селищний голова Г.Топольницький. – Це дуже важливо в наш складний час, адже заклади освіти є тими об'єктами, де має бути безпечно і учням і вчителям. Також плануємо обладнати подібними системами будівлі всіх дитсадків нашої громади».

 

Представники підрядної організації провели навчання з відповідальними особами. Згодом плануються тренування для учнів та вчителів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь