A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 19.12.2022 09:10
Кількість переглядів: 215

Під час чергового засідання виконавчого комітету, яке відбулося минулої п’ятниці під керівництвом Затишанського селищного голови Геннадія Миколайовича Топольницького, було розглянуто ряд важливих питань.

У першу чергу обговорили заяви жителів громади щодо отримання матеріальної допомоги на лікування та адресних грошових виплат мобілізованим – всього розподілили 106 тисяч гривень бюджетних коштів.

Далі члени виконкому погодили надання матеріальної допомоги особам, яким виповнилося 80 і більше років за четвертий квартал 2022 року. Станом на теперішній час, у громаді проживає 114 осіб віком від 80 до 85 років, 43 – від 85 до 90 років та 16 – віком 90 і більше літ. Всього за рік на цю програму з бюджету Затишанської селищної ради було виділено 718 тисяч 240 грн.

Також селищна рада надає щомісячну стипендію особі з інвалідністю з числа учасників бойових дій – щокварталу чоловік отримує по 3 тисячі гривень і члени виконкому погодили чергову виплату.

На завершення були прийняті два рішення щодо присвоєння поштової адреси та розглянуто внесення змін до бюджету Затишанської селищної ради.

Фото без описуФото без опису    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь