A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

УСУВАЄМО ПРОБЛЕМУ ПІДТОПЛЕННЯ ВУЛИЦЬ

Дата: 01.12.2022 14:33
Кількість переглядів: 308

Розпочалися роботи за проектом водовідведення по вулицях Пушкіна –  Шкільна – Східна у селищі Затишшя.

Це дуже проблематична частина населеного пункту, адже при сильних зливах дощові води затоплювали вулиці і вимивали дорожнє покриття. Щоб зберегти асфальтобетонне полотно, місцева влада і замовила роботи щодо обладнання спеціальних лотків.

«Коли буде виконано весь обсяг робіт, грунтові води виводитимуться з цих вулиць за межі селища, – розповів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. – Трубофільтр (або дренажна труба), що буде встановлена під лотками, дасть можливість висушувати мочаристі місця. Адже, наприклад, на вулиці Східній є активні джерела води і тут утворюється постійна волога».

Голова громади додав, що для дотримання порядку на вулицях, вирита екскаватором земля одразу вивозиться. Звичайно, без бруду при таких роботах не обійтися, тому просимо людей потерпіти деякі незручності. Власникам автомобілів теж доведеться мати план дій на день-два, коли нові проїзди будуть встановлюватися до вашого подвіря – подумайте де ви можете залишити свою машину. Зрештою, все робиться для безпеки та зручності місцевих жителів, тож сподіваємося, що після завершення всього комплексу з водовідведення, проблема підтоплення даних вулиць буде знята.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь