A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РОЗГЛЯНУЛИ ВАЖЛИВІ ПИТАННЯ

Дата: 23.11.2022 15:43
Кількість переглядів: 163

На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету під керівництвом голови громади Геннадія Миколайовича Топольницького розглянуто низку важливих питань.

Так, майже 140 тисяч гривень розподілено між заявниками на отримання матеріальної допомоги, що надається з бюджету Затишанської селищної ради.

Внесено зміни до попереднього рішення виконкому щодо погодження кошторисних розрахунків вартості робіт дороги сполученням Затишшя – Весела Балка – Торосове. Це дасть можливість оплатити ремонт також і на ділянці від мосту до села Дружелюбівка.

Наступне питання – про виплату стипендій Затишанського селищного голови школярам, які демонструють відмінні успіхи у навчанні. Нагадаємо, що в нашій громаді 26 учнів щомісяця отримують по 200 гривень. Виплати їм надходять раз на семестр.

Члени виконкому також детально вивчали проект рішення «Про бюджет Затишанської селищної ради на 2023 рік», адже це – основний документ життєдіяльності нашої громади, тут відображено всі прогнозовані доходи та видатки на рік наступний. Остаточні цифри будуть затверджені на найближчій сесії селищної ради.

На завершення було розглянуто питання присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомого майна та затверджено кошторисну документацію на капремонт системи опалення споруди цивільного закладу в селі Торосове і тимчасового укриття в смт. Затишшя.  

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь