Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РОЗПОЧАВ РОБОТУ ПЕРШИЙ «КЛАС БЕЗПЕКИ»

Дата: 15.11.2022 15:04
Кількість переглядів: 335

У Затишанській опорній школі 10 листопада відкрито перший в нашій громаді «Клас безпеки».

Заняття тут відбуваються за розкладом, тож сьогодні для четвертого класу їх провела вчитель Ольга Михайлівна Пукас спільно з працівниками Державної служби з надзвичайних ситуацій та Національної поліції України.

Як зауважила начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова, перший в громаді «Клас безпеки» забезпечений усім необхідним навчальним матеріалом, за допомогою якого діти в ігровій формі зможуть швидко опанувати правила пожежної безпеки та поведінки на дорозі, на воді, а також вчитимуться наданню першої медичної допомоги, діям у разі виявлення вибухонебезпечних предметів тощо. Це життєво важлива інформація, яка допоможе зберегти їхні життя і навчить давати собі раду в екстремальних умовах.

«Колектив Затишанського закладу загальної середньої освіти під керівництвом Людмили Олександрівни Чумак надзвичайно відповідально поставився до відкриття «Класу безпеки», – розповів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. – Окрім належного оформлення наочності та підбору мультимедійного матеріалу, педагоги розробили власний буклет з безпечного руху на дорозі. Честь вам і хвала за такий підхід до роботи! Наступні два «Класи безпеки» ми плануємо відкрити у Перехрестівській школі та Торосівській гімназії». 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь