A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РОЗПОЧАВ РОБОТУ ПЕРШИЙ «КЛАС БЕЗПЕКИ»

Дата: 15.11.2022 15:04
Кількість переглядів: 308

У Затишанській опорній школі 10 листопада відкрито перший в нашій громаді «Клас безпеки».

Заняття тут відбуваються за розкладом, тож сьогодні для четвертого класу їх провела вчитель Ольга Михайлівна Пукас спільно з працівниками Державної служби з надзвичайних ситуацій та Національної поліції України.

Як зауважила начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова, перший в громаді «Клас безпеки» забезпечений усім необхідним навчальним матеріалом, за допомогою якого діти в ігровій формі зможуть швидко опанувати правила пожежної безпеки та поведінки на дорозі, на воді, а також вчитимуться наданню першої медичної допомоги, діям у разі виявлення вибухонебезпечних предметів тощо. Це життєво важлива інформація, яка допоможе зберегти їхні життя і навчить давати собі раду в екстремальних умовах.

«Колектив Затишанського закладу загальної середньої освіти під керівництвом Людмили Олександрівни Чумак надзвичайно відповідально поставився до відкриття «Класу безпеки», – розповів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. – Окрім належного оформлення наочності та підбору мультимедійного матеріалу, педагоги розробили власний буклет з безпечного руху на дорозі. Честь вам і хвала за такий підхід до роботи! Наступні два «Класи безпеки» ми плануємо відкрити у Перехрестівській школі та Торосівській гімназії». 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь