Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДОПОМАГАЄМО ВАЖКОХВОРИМ

Дата: 11.11.2022 09:05
Кількість переглядів: 295

В цей скрутний час фінансові труднощі переживає багато людей, та особливо складно родинам, де є важкохворі. Адже щодня йде чимало коштів не лише на ліки, а й на засоби гігієни для догляду за лежачими.

Щоб підтримати такі сім’ї, за бюджетні кошти Затишанської селищної ради було закуплено 35 комплектів підгузків та пелюшок для дорослих. Фахівці відділу з питань соціальної та сімейної політики роздають ці засоби гігієни родичам і соціальним працівникам, які здійснюють догляд за маломобільними жителями нашої громади.

Як зауважила начальник відділу Ольга Павлівна Пустомельник, люди із радістю приймають таку допомогу від селищної ради і щиро дякують за турботу.

На сьогодні у Затишанській селищній раді стоїть на обліку 31 маломобільна особа. Тож якщо ви чи ваші рідні не увійшли до цього числа і також потребуєте засобів гігієни, звертайтеся до відділу з питань соціальної та сімейної політики або телефонуйте за номером: 096-291-81-81 (Ольга Павлівна Пустомельник).  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь