A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 01.11.2022 15:08
Кількість переглядів: 192

Сьогодні під керівництвом Затишанського селищного голови Геннадія Топольницького відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто важливі питання життєдіяльності громади.

Традиційно, першими аналізуються заяви громадян на отримання матеріальної допомоги на лікування та адресної фінансової підтримки мобілізованим. У результаті, цього разу було розподілено 44 тисячі гривень коштів місцевого бюджету.

Далі розглядалося внесення змін до деяких Програм Затишанської селищної ради, якими передбачено виділення коштів для потреб військового комісаріату, здійснення капітального ремонту незадіяного приміщення Перехрестівської амбулаторії для проживання внутрішньо переміщених осіб, а також для розвитку і підтримки житлово-комунального господарства нашої громади.

Члени виконкому взяли до відома звіт начальника фінансового відділу Олени Кучеренко про виконання бюджету Затишанської селищної ради, підтримали внесення змін до бюджету громади та виділення коштів з резервного фонду.

На завершення було розглянуто пакети документів на присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомого майна та взяття під соціальний супровід і на відповідний облік сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь