A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РОЗГЛЯНУЛИ ВАЖЛИВІ ПИТАННЯ

Дата: 13.10.2022 14:41
Кількість переглядів: 202

На засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 13 жовтня під керівництвом голови громади Геннадія Миколайовича Топольницького, було розглянуто низку важливих питань.

Так, відповідно до заяв жителів Затишанської селищної ради, на виплату матеріальної допомоги розподілено 65 тисяч гривень бюджетних коштів.

Далі члени виконкому затвердили проектно-кошторисну документацію за робочим проектом Служби автомобільних доріг Одеської області, що дасть змогу провести ремонт найпроблемнішої ділянки – підйому перед селом Торосове зі сторони Веселої Балки.

Також було затверджено зведену проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт пожежної сигналізації Затишанської школи.

Відповідно до прийнятих проектів рішень з вищезгаданих питань члени виконкому підтримали внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку, а також до бюджету Затишанської селищної ради.

На завершення було затверджено перелік об’єктів критичної інфраструктури на території громади та прийнято рішення про присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомого майна – житловим будинкам.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь