A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 03.10.2022 15:04
Кількість переглядів: 251

На черговому засіданні виконавчого комітету під керівництвом Затишанського селищного голови Геннадія Миколайовича Топольницького було розглянуто 15 питань порядку денного.

У першу чергу детально вивчалися заяви мобілізованих на військову службу громадян щодо отримання адресної грошової допомоги. Нагадаємо, що з бюджету громади кожному з них виплачується по 6 тисяч гривень. Цього разу надійшло 7 заяв.

Члени виконкому також уважно розглянули пакети документів жителів селищної ради, які звертаються за матеріальною допомогою на лікування –було розподілено 35 тисяч гривень бюджетних коштів.

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт, забезпечення водовідведення в межах вулиць: Пушкіна, Шкільної та Східної у смт. Затишшя, Роздільнянського району, Одеської області. Коригування» доповів голова громади. Йшлося про збільшення вартості робіт у зв’язку з подорожчанням матеріалів. Адже, коли розроблялася проектно-кошторисна документація на даний об’єкт, то були одні ціни, а зараз – зовсім інші. Відповідно, було внесено й зміни до Плану соціально-економічного та культурного розвитку Затишанської селищної ради на 2022 рік.

Члени виконкому підтримали рішення про передачу коштів Захарівській багатопрофільній лікарні, керівництво якої звернулося до Затишанської громади з проханням виділити майже 615 тисяч гривень на придбання обладнання для лапароскопічної стійки.

Далі розглянули такі питання:

- про внесення змін до бюджету селищної ради;

- про зняття з обліку сімей, що перебували в складних життєвих обставинах та взяття під соціальний супровід двох родин;

- про присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомого майна;

- про перейменування вулиць Горького, Ватутіна і Московської у смт. Затишшя (найближчим часом це питання також буде винесене на розгляд та обговорення громадськості).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь